Bemanning

Det er mange uforutsette faktorer som kan påvirke tilgjengeligheten av arbeidskraft. Dersom virksomheten din mangler den nødvendige kapasiteten, er bemanning en god løsning. Med vår hjelp kan dere fokusere på det deres virksomhet er gode på imens vi sørger for at dere har den nødvendige bemanningen. 

Hva er et bemanningsbyrå?

Et bemanningsbyrå sørger for kapasitetsbehovet hos en virksomhet. I motsetning til rekrutteringsprosesser, baserer bemanning seg på utleie av arbeidskraft til en virksomhet. Arbeidstakeren er da ansatt hos bemanningsbyrået, enten på midlertidig eller fast basis. Derfor er personalansvar, lønn, m.m., bemanningsbyråets ansvar. Dermed sørger bemanningsbyrået for et relativt sømløst botemiddel som dekker over midlertidige kapasitetsutfordringer.  

Fordeler med å bruke et bemanningsbyrå

Ved å bruke et bemanningsbyrå øker man en virksomhet sin fleksibilitet. Om man er usikker på kapasitetsbehovet sitt, kan bemanning være en god løsning. Kapasitetsutfordringer kan forekomme i mange former, som for eksempel ved sykefravær, permisjoner eller større prosjekter. Et bemanningsbyrå gir din virksomhet anledning til å fokusere på det dere er gode på. 

Vår tilnærming til bemanning

Vi tar oss tid til å sette oss inn i våre kunder sin situasjon og deres behov for å finne de riktige kandidatene. Med vår brede erfaring fra mange bransjer er vi godt rustet til å ta oss av deres bemanningsbehov. For å finne de rette kandidatene for å dekke deres kapasitetsbehov bruker vi nettverket vårt, CV-databaser og markedsføring i sosiale medier. Vår metodiske tilnærming til bemanning sørger for at vi kan dekke de fleste bemanningsbehov. 

Vi har lang erfaring med bemanning og leverer bemanningsløsninger over hele landet og innenfor de fleste yrker.  Ta kontakt for et tilbud så finner vi en tilpasset løsning for din bedrift. 

Kontakt oss

Har du spørsmål om bemanning? Ta kontakt for en uforpliktende prat!